BuitenkeukenKeuken 1Keuken 2Keuken 3Keuken 4Keuken 5keukenontwerpkeukenontwerp 2Keukenontwerp 3Keukenontwerp 4Keukenontwerp 5Keukenontwerp 6Keukenontwerp 7Keukenontwerp 8Keukenontwerp 9Keukenontwerp 10Keuken 6Keuken 7Keukeninbouwcenterapparatuur 1apparatuur 2apparatuur 3maatwerkinbouwapparatuurquookerkeukenrenovatieOvenVaatwasserkoffiemachines

Keukens

Bent u op zoek naar een keuken die helemaal aansluit op uw eisen, wensen en budget dan kan Elmi voor u een passend ontwerp maken. Bij het ontwerpen wordt gekeken naar de functionaliteit, routing, materialen tot zelfs de apparatuur. Het is belangrijk dat uw keuken er prachtig uitziet maar ook functioneel is. Voor alle stijlen van klassiek tot modern Elmi ontwerpt helemaal naar úw  smaak en stijl. Een van de voordelen van een maatkeuken is dat u alles zelf kunt bepalen van indeling, materialen tot aan de greepjes zonder afhankelijk te zijn van maten.  Uw keuken is immers een van de belangrijkste plekken in huis. Elmi werkt samen met diverse professionele vakmensen waarbij we samen met een team u volledig kunnen ontzorgen in heel het project en hebben de afgelopen jaren al vele keukens mogen realiseren. Heeft u al vele keukens gezien en komt u er niet uit, neem dan contact op met Elmi. Het doel van Elmi is een keuken ontwerpen waarin u zich thuis voelt waarin kwaliteit in combinatie met uw budget bovenaan staan.

Hieronder zit u enkele projecten welke geheel van A tot Z zijn verzorgd. Als u alleen een ontwerp wenst is dat geen enkel probleem.