Publicatie

Publicatie : Elmi interieur en meubelontwerp voor ieder interieurprobleem een oplossing op maat!
Staat in de krant! Leer hier het artikel

Elmi-Jansen-interieurontwerper-oplossing op maat-maatkeuken-droomkeuken-maatmeubel-keuken eindhoven

Elmi Interieur en Meubelontwerp: voor ieder interieurprobleem een oplossing op maat

Elmi Jansen werkt als zelfstandig interieuradviseur en meubelontwerper. Ze kan zich nu helemaal richten op het totaal, het uitdenken van goede oplossingen en dan met vakmensen van allerlei pluimage voor de beste uitvoering zorgen. Het scheelt daarnaast enorm veel geld, dat ze alles in eigen hand heeft en op die manier ook goedkope oplossingen weet te vinden.

Ontwerpen is de grootste passie van Elmi: “Ieder ontwerp is uniek en wordt geheel ontworpen volgens de individuele wensen van de klant. Uiteenlopend van klassieke tot moderne elementen, die hun waarde hebben bewezen in een tijdloos en sfeervol ontwerp”.

Tijdens het ontwerpen wordt gekeken naar de functionaliteit van de desbetreffende ruimte. Met de juiste materialen creëert Elmi een ruimte met stijl, die de verwachtingen van de klant overtreft. Het maakt niet uit: een huis, flat, een keuken of een bepaalde hoek waar de bewoner geen raad mee weet. Elmi kan een ontwerp maken en advies geven precies volgens de wensen van de bewoner. Als interieurarchitect let zij op alle details zoals vormentaal, kleuren en decoratie om die het geheel af te maken.

 

Hele pakket

Elmi: “Het is belangrijk dat bewoners zich thuis voelen, of het nu om een woning, appartement, kantoor  of werkplek gaat. Daarnaast vind ik kwaliteit zeer belangrijk. Samen met diverse leveranciers en vakmensen kunnen alle projecten met hoge kwaliteit gerealiseerd worden waarbij we rekening houden met het budget”.

Elmi kan helpen met het hele pakket. Naast interieurontwerp en -advies ook materiaaladvies, kleuradvies, lichtplan en styling. Ook het projectmanagement en de begeleiding bij de aankoop van meubels en stoffering kan ze voor haar rekening nemen.

Ook wie een huis te koop heeft, is bij Elmi aan het juiste adres voor een goed advies en ontwerp om de verkoopkansen te vergroten.

Vrijblijvend kan met Elmi een afspraak gemaakt worden voor een gesprek of een kijkje in een van de showrooms. Zie voor meer informatie: www.elmijansen.nl of www.keukeneindhoven.nl of bel 06 45 71 47 47.